Politiet omringer butik: Røver er stadig i bygning

Politiet nåede frem til et røveri i 7-Eleven i Helsingør og snuppede tre gerningsmænd med det samme. Nordsjællands Politi har afspærret et område efter et røveri i en 7-Eleven-butik i Helsingør.

Foto: TV2/Lorry

Tre gerningsmænd er anholdt, men der er endnu en gerningsmænd i bygningen, siger politikommissær Henrik Rasmussen til Ritzau.

Samtidig er der også en ansat fra en virksomhed i bygningen, men politikommissæren siger, at de ikke er samme sted, og at der derfor ikke er tale om et gidseldrama.

- Der er ikke noget, der tyder på overhovedet, at gerningsmanden er sammen med den person, der er dernede, lyder det fra Henrik Rasmussen.

- Så der er rimelig styr på situationen. Der er ikke nogen gidselsituation, fortsætter han.

Røveren kan dog være bevæbnet, siger han.

- Der er truet med, hvad vi tror er en pistol i forbindelse med røveriet, og de tre anholdte var ikke bevæbnede.

Anmeldelsen om røveriet kom klokken 03:24, og politiets patruljer var så hurtigt fremme, at gerningsmændene fortsat var i kiosken, fortæller Henrik Rasmussen.

- Vi havde patruljer i området, og vi anholdt tre gerningsmænd på stedet ganske kort tid efter. Men der var fortsat en gerningsmand tilbage i kiosken, og derfra er der adgang til den bygning, som kiosken ligger i, og der forsvandt han så, siger han.

- Derefter har vi konstateret, at der også var ansatte fra nogle virksomheder til stede. Vi har fået evakueret to ansatte tidligere på natten, men der er en person tilbage, siger politikommissæren.

Afspærringen gælder kørende og gående færdsel nord fra på Havnegade ved Wiebroes Plads. Syd for på Jernbanevej ved Svingelport.

På grund af afspærringen kører der ingen tog mellem Helsingør og Snekkersten, oplyser DSB.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik