Politiet lukker piratfester

Unge bliver franarret deres penge, når de via Facebook eller Google køber billetter til ulovlige ungdomsfester på Østsjælland. Politiet lukker nemlig festerne nøjagtig ét minut efter, de er begyndt. Det erfarede 350 unge i lørdags, da Midt- og Vestsjællands Politi med en større styrke lukkede festen i Hårlev Hallen, der var en såkaldt piratfest, skriver DAGBLADET Køge.

I sidste uge blev også en fest i Hellested Forsamlingshus lukket. I begge tilfælde står et par ungersvende i 17-18 års alderen bag. De lejer et forsamlingshus eller sportshal til såkaldte musikfester. Men ifølge Midt- og Veststsjællands Politi opfylder festerne ikke gældende regler, da der hverken er søgt om tilladelse til udvidet åbningstid eller udskænkning af spiritus. Desuden har politiet noteret sig, at der er personer til stede, som i forvejen kendes fra det kriminelle miljø, skriver DAGBLADET Køge.
- Ved piratfesterne sælges også spiritus til mindreårige, og der afregnes heller ikke moms, forklarer politiassistent Peter Riddervold til DAGBLADET Køge.
Han vil nu foranledige, at skolerne i området bliver informeret om, at der blandt eleverne er kontaktpersoner til arrangørerne af piratfesterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik