Politiet lukker piratfester

Unge bliver franarret deres penge, når de via Facebook eller Google køber billetter til ulovlige ungdomsfester på Østsjælland. Politiet lukker nemlig festerne nøjagtig ét minut efter, de er begyndt. Det erfarede 350 unge i lørdags, da Midt- og Vestsjællands Politi med en større styrke lukkede festen i Hårlev Hallen, der var en såkaldt piratfest, skriver DAGBLADET Køge.

I sidste uge blev også en fest i Hellested Forsamlingshus lukket. I begge tilfælde står et par ungersvende i 17-18 års alderen bag. De lejer et forsamlingshus eller sportshal til såkaldte musikfester. Men ifølge Midt- og Veststsjællands Politi opfylder festerne ikke gældende regler, da der hverken er søgt om tilladelse til udvidet åbningstid eller udskænkning af spiritus. Desuden har politiet noteret sig, at der er personer til stede, som i forvejen kendes fra det kriminelle miljø, skriver DAGBLADET Køge.
- Ved piratfesterne sælges også spiritus til mindreårige, og der afregnes heller ikke moms, forklarer politiassistent Peter Riddervold til DAGBLADET Køge.
Han vil nu foranledige, at skolerne i området bliver informeret om, at der blandt eleverne er kontaktpersoner til arrangørerne af piratfesterne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

nybyggeri carlsbergbyen

Flere og flere københavnske boliger er uden bopælspligt

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere