Politiet lod bordel være

Siden 2006 har en 42-årig kvinde drevet bordel i Roskilde, men først sidste år sigtede politiet hende for aktiviteterne.

Det undrer hendes advokat Rolf Lindegaard Gregersen, som sammen med kvinden onsdag var i retten, hvor sagen blev afgjort.

Læs også: Bordelmutter skal 4 måneder i fængsel

Omkring årsskiftet 2007/2008 blev den 42-årige kvinde ringet op af flere prostituerede, som spurgte, om de måtte drive deres forretning fra hendes lokaler. Det fik de ja til på betingelse af, at de bidrog til fælleskassen med 100 kroner per kunde - dog maksimum 700 kroner per vagt, og det er den del af sagen, som gør, at forretningen har været ulovlig. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

I 2009 blev kvinden dømt i en sag om afpresning, hvor politiet også spurgte ind til driften af sexklinikken. Hun blev dog kun sigtet for afpresningen, og heller ikke på politiets besøg hver tredje til sjette måned har nogen nævnt for den 42-årige kvinde, at hendes forretning er ulovlig.

- Jeg mener, at der er tale om retsvildfarelse, fordi politiets manglende indgreb har gjort, at min klient har troet, at aktiviteterne var lovlige. Hun blev afhørt meget udførligt om den her forretning i 2009, men sagde man til hende, at det var ulovligt? Nej, det gjorde man ikke, og det er uacceptabelt, lød det fra Rolf Lindegaard Gregersen under retssagen i onsdags.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere