Politiet: Hells Angels ville dræbe "Lille A"

Topfolk fra rockergruppen Hells Angels planlagte sidste år at likvidere én af de absolutte hovedpersoner i den københavnske bandekrig, den marrokansk fødte leder af indvandrerbanden fra Blågårds Plads på Nørrebro i København, kaldet "Lille A".

Mindst én af de HA-rockere, der i går blev anholdt i København, vil i dag blive sigtet for at planlægge at likvidere "Lille A", erfarer B.T.
Drabet var planlagt til at finde sted den 30. juni sidste år foran Københavns Byret på Nytorv i København, hvor "Lille A" var til stede i forbindelse med en retssag.
Drabet blev imidlertid ved et rent tilfælde forhindret af betjente, der opdagede begyndende tumult mellem HA-rockere og "Lille A" og hans livvagter.
"Lille A" var sidste år den uformelle leder af det netværk af indvandrergrupper, der med stor kraft de seneste år har haft held til at bekrige Hells Angels og som har ført til utallige sammenstød, drab, lemlæstelser og drabsforsøg. "Lille As" storebror - kaldte "Store A" - blev fornyligt frikendt for at planlægge en række lejemord mod fjender i det kriminelle miljø.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere