Politiet finder maskinpistol efter skyderi i Rødovre

En maskinpistol er fundet i udbrændt bil. Politiet mistænker, at våbnet blev brugt under skyderi mod villa.

Foto: TV 2 Lorry - arkiv

Politiet har fundet en gammel maskinpistol af mærket Stengun i en udbrændt bil, som muligvis kan sættes i forbindelse med et skyderi mod en villa i Rødovre søndag aften.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi har fundet en Stengun, og vi laver nu ballistiske undersøgelser og sammenholder maskinpistolen med de afskudte patronhylstre, som vi har fundet på gerningsstedet, siger efterforskningsleder Carsten Jansson, Københavns Vestegns Politi, til Ritzau.

Skyderiet skete ved 21-tiden søndag på Hvidsværmervej i Rødovre.

Her blev der affyret 14 skud fra et automatvåben mod en villa, hvor tre unge mænd befandt sig. Ingen blev ramt, selv om flere af kuglerne gik gennem et vindue.

Umiddelbart efter skudsalven fandt politiet en udbrændt bil nær kunstmuseet Arken i Ishøj.

Det er i vraget af denne bil, som blev meldt stjålet i Frederikssund i november sidste år, at den gamle maskinpistol er fundet.

Det står dog ikke klart, om den stjålne bil af mærket Nissan er den samme, som de ukendte gerningsmænd kørte i ved skyderiet.

- Vi har selvfølgelig en mistanke om, at bilen kan være blevet brugt ved skyderiet, men det kan vi ikke sige noget endegyldigt om endnu, siger Carsten Jansson.

Politiet mangler fortsat spor af gerningsmændene og at lægge sig fast på et motiv.

De tre unge mænd fra villaen er alle kendt af politiet, men ingen af dem har direkte tilknytning til bande- eller rockermiljøet, oplyser Carsten Jansson.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik