Politiet efterlyser vidner i drabssag i Lyngby

Nordsjællands Politi står uden afgørende spor i sagen om drabet på en 71-årig kvinde og beder om hjælp.

Politiet efterlyser nu vidner, der kan hjælpe med at finde frem til den person, som fredag aften ved 20-tiden dræbte en 71-årig kvinde i Lyngby ved København. Kvinden blev kort efter klokken 20 fundet død i sin lejlighed på Boulevarden 6 af en hjemmehjælper, der var taget ud til hende, fordi hun havde brugt sit alarmtryk til Lyngby-Taarbæk Kommune.

I første omgang behandlede politiet sagen som et såkaldt mistænkeligt dødsfald, og først sidst på formiddagen lørdag fortalte man, at hun var blevet dræbt med flere knivstik i brystet og i halsen.

Motivet til forbrydelsen er ukendt.

- Der er ikke tegn på indbrud, og der er ikke stjålet noget fra lejligheden, har vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi tidligere fortalt Ritzau.

I en pressemeddelelse mandag aften skriver politiet, at man efterforsker flere spor i forbindelse med sagen, men at man også har brug for borgernes hjælp.

- Særligt beder vi borgere, der i fredags i tidsrummet fra 19.00 til 20.30 har været i området omkring Boulevarden, Sorgenfrivej og Jernbanevej om hjælp, hedder det i pressemeddelelsen.

Politiet er især interesseret i at høre fra folk, der har set noget usædvanligt, som ikke passer ind i normalbilledet, ligesom politiet meget gerne vil have besked, hvis man finder en kniv eller et stikvåben i området.

Desuden gør Nordsjællands Politi opmærksom på, at det ikke kan udelukkes, at gerningsmanden har fået blod på tøjet i forbindelse med drabet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere