Politiaktion mod Bandidos efter tredobbelt drab

Politiet har onsdag formiddag ransaget rockergruppen Bandidos' tilholdssted i Vanløse. Det sker som led i efterforskningen af sidste uges tredobbelte drab på Frederiksberg.

Politiet har ikke anholdt nogen ved ransagningen men kigget efter beviser og spor. Betjente har været til stede ved huset i Vanløse hele formiddagen med både hunde og teknikere.

"Vi kan sige, at det er os, der er ude og ransage. Det er i anledning af vores sag," siger Jens Møller, der er vicepolitiinspektør hos Københavns Politi.

Tre unge mænd blev fundet dræbt for en uge siden i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg. De dræbte er 19, 23 og 24 år og har alle relationer til det københavnske rocker- og bandemiljø. Obduktionen viste, at mændene er blevet dræbt af skud. Der er brugt både et jagtgevær med hagl og en pistol til at dræbe dem. Våbnene er ikke blevet fundet i lejligheden. Politiet går ud fra, at gerningsmanden eller gerningsmændene har taget våbnene med sig. Jens Møller vil ikke oplyse, hvorvidt politiet har beslaglagt noget ved onsdagens ransagning hos Bandidos.

"Vi har ingen kommentarer til det, vi eventuelt finder," siger han.

Politiet mener, at de tre mænd blev dræbt, mens de lå og sov. Et vidne har forklaret, at han omkring klokken 03.40 natten til onsdag så to mænd på et stillads ved bygningen. Politiet har tidligere oplyst, at lejligheden på Christian Paulsens Vej ikke bærer præg af forudgående kamp, og at der heller ikke er tegn på indbrud. Derfor er en af politiets teorier, at gerningsmanden eller gerningsmændene havde nøgle til lejligheden.