Politi: Usædvanlig rolig og positiv festival

En ualmindelig fredelig festival. Sådan betegner politiet dette års Roskilde Festival, der sluttede tidlig søndag morgen med de sidste koncerter.

- Vi har ikke haft alvorlige sager. Og der har heldigvis ikke været dødsfald, som vi desværre har set tidligere. Så der er næsten kun godt at sige om festivalen, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig fra Midt- og Vestsjællands Politi, til Jubii.dk

- Der er ingen tvivl om, at festivalens mange frivillige har været med til at få tingene bragt ned på et fornuftigt niveau. Det er jo imponerende, at man kan samle 100.000 mennesker på så forholdsvist lidt plads, og at der så ikke sker mere. Der er stort set ikke sket mere på dette års festival end der sker i en almindelig dansk provinsby.

Carstens Andersen fortællere videre, at politiet under hele festivalen har haft fokus på blandt andet småtyverier i telte, fordi det tidligere har været et problem.

Især udlændinge har listet sig ind i de mange ubevogtede telte på campingområdet.

Knap 100.000 deltagere valgte at købe en billet til årets Roskilde Festival, der bød på over 175 koncerter med kunstnere fra over 30 lande på otte scener.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere