Politi: Lyt til radioen i morgen tidlig

Et nyt regnvejr søndag aften og nat risikerer igen at skabe problemer med oversvømmede kloakker i København. Vejstrækninger kan blive genlukket, siger politiet.

Kraftig regn og torden søndag aften og nat risikerer at drille mandagens morgentrafik i København. Flere vejrstrækninger kan igen blive oversvømmede og dermed ufremkommelige.

- Vi lytter selvfølgelig til DMI, og når de fortæller om regn og torden igen i nat, så er vi parate. Vi er forberedte på, at de veje, der har været lukket søndag, er de samme, som risikerer at blive ramt, siger Lars-Christian Borg, pressetalsmand hos Københavns Politi.

Københavns Politi opfordrer derfor bilisterne til mandag morgen at være ekstra opmærksomme.

- Stå op i god tid. Lyt til radioen eller gå ind på nettet. Ser det slemt ud, så tag de offentlige transportmidler eller cyklen. Selv om der ikke kommer de samme vandmængder, så kan trafikken blive berørt, hvis kloakkerne igen ikke kan følge med, siger Lars-Christian Borg.

Ifølge DMI er en ny massiv regnfront på vej sydfra. På Bornholm ventes kraftig regn i løbet af natten. Også på Sjælland kan regnen blive kraftig.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere