Politi klipper nummerplader på efterlyste biler

Lokalpolitiet i Roskilde rykker i øjeblikket ud til 469 adresser for at klippe nummerpladerne hos bilister, der ikke har betalt deres bilregninger. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Det drejer sig om bilejere, der ikke har betalt vægtafgift, været til periodisk syn med bilen eller betalt bilforsikringen. De kan de nærmeste dage forvente besøg af lokalpolitiet Roskilde.

- Vi har allerede været ude i to dage og klippet 15 nummerplader. Vi er startet forsigtigt op i denne uge, inden vi fra næste uge af skruer op for blusset, siger Michael Winsløw, der er leder af beredskabet i lokalpolitiet i Roskilde.

Han forklarer, at aktionsgruppen også vil køre ud om natten for at tage nummerpladerne og efterlade en besked om, at politiet har været der.

- Så kontakter vi dem på et andet tidspunkt og forklarer dem, at de bliver sigtet og vil modtage et bødeforlæg i størrelsesordenen 2000 kroner, siger han og understreger, at der er tale om bilejere, der gentagne gange har ignoreret at betale deres regninger.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere