Politi finder hash til Pusherstreet i Kokkedal

Efterforskning har sat politiet på sporet af 206 kilo hash hos ægtepar i Kokkedal. Flere anholdelser i vente.

Københavns Politi har anholdt et yngre ægtepar, der mistænkes for at være leverandører af større mængder af hash til hashmarkedet i Pusherstreet på Christiania.

Parret blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Dommervagt, hvor begge blev varetægtsfængslet.

Politiets efterforskning havde rettet søgelyset mod ægteparret, og fredag ransagede den særlige Task Force Pusherstreet parrets hjem i Kokkedal nord for København. Her fandt betjentene 206 kilo hash, som angiveligt skulle sælges på Christiania.

- Vi fandt er meget stort kvantum hash. I en plastkasse i bryggerset fandt vi cirka 62 kilo gemt i en hyndeboks, og desuden fandt vi cirka 144 kilo, der nærmest var kastet ind i et udhus, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi.

Politikommissæren ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvordan politiet kom på sporet af hashlageret hos ægteparret.

- Vi får nogle informationer om, at der skulle ligge hash på adressen, og så sender vi mandskab derop, siger Steffensen.

Manden, der er 34 år, blev anholdt på stedet og sigtet for narkohandel, mens hans hustru på 36 år efter aktionen blev anholdt på sin arbejdsplads i det indre København.

Manden blev lørdag varetægtsfængslet i 26 dage, mens mistanken mod hustruen kun rakte til fem dage bag tremmer, som politiet kan bruge på at forstærke sigtelsen mod hende. Politiet venter flere anholdelser i sagen.

- Vi er meget tilfredse med gårsdagens aktion. Det er vores målsætning at ramme både købere, sælgere og leverandører, og med beslaglæggelsen mener vi at have forhindret over 200 kilo hash i at nå Pusherstreet, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Han erkender dog, at politiets beslaglæggelse af 206 kilo kun er en lille dråbe i den omfattende hashhandel på Christiania.

- Vi tog 78 kilo i sidste uge og nu 206 kilo, men det forandrer intet. Så længe der er købere, er der nogle, som vil levere. Men med aktionerne vil vi også gerne signalere, at det er risikofyldt at handle med hash, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere