Politi finder 900.000 kroner i narkoaktion

Københavns Politi har anholdt syv personer, der alle er sigtet for at have solgt store mængder heroin.

Foto: TV2/Lorry

En stor aktion mod københavnske narkohandlere har mandag aften ført til syv anholdelser.
Det oplyser Københavns Politi.

Anholdelserne kommer, efter at politiet i et par måneder har holdt øje med en 29-årig tyrkisk statsborger med tilknytning til bandemiljøet på Blågårds Plads.
Han er sammen med sin 40-årige kæreste og en 41-årig mand sigtet for salg af tre kilo heroin.

Derudover har politiet anholdt to makedonske mænd på 22 og 46 år og den enes 36-årige kæreste, som blandt andet har solgt heroin til de tre andre.
De er alle sigtet for at have solgt 5,5 kilo heroin. Desuden er en 66-årig mand anholdt og sigtet for at have solgt 700 gram.

Hos de syv personer fandt politiet i alt 2,1 kilo heroin, 900.000 kroner i kontanter og 31 kilo fyldstof, som bruges til at blande heroinen op med.
Sagen tager udgangspunkt i politiets efterforskning af den 29-årige med tilknytning til bandemiljøet, og det er gået hurtigt med at få afsløret narkohandlerne.
- Vi har kun efterforsket den 29-årige siden 3. november, så det er en rigtig god sag, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politi.

De syv personer blev alle anholdt i løbet af mandag aften og fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdag eftermiddag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik