Politi advarer mæglere om designtyve

Hvert fjerde designer-indbrud begås i et hus, der er annonceret til salg på internettet. Samtidig finder politiet jævnligt lister og oversigter, hvor indbrudstyve har noteret, hvor designermøblerne kan findes i villaer til salg. Derfor rækker Nordsjællands Politi nu hånden ud til ejendomsmæglerne for at få dem til at rådgive deres kunder bedre, skriver Frederiksborg Amts Avis, mandag.

- Annoncering på nettet bliver stadig mere avanceret med billeder og 360 graders fremvisning. Det er et område, hvor internettet de sidste ti år har skabt nye markedsføringsmetoder. Det er en fordel, når man skal sælge, men det skaber det særlige problem, som politiet må reagere på, siger politidirektør Thorkild Fogde fra Nordsjællands Politi.
Politidirektøren har sendt et brev ud til samtlige ejendomsmæglere i Nordsjælland. Heri opfordrer han til, at mæglerne råder deres kunder til at fjerne designermøblerne, inden der skal tages billeder til annoncer, eller helt afholder sig fra at skrive adressen på huset.
Den opfordring synes ejendomsmægler Helle Skovby fra Vedbæk godt om.
- Man er så optaget af at tilfredsstille købers behov. Men sælger er også en forbruger. Vi mener, at man udleverer folks hjem ved at lægge fotos af hele huset ud på internettet, siger Helle Skovby.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere