Personbil røg ind foran lastbil

En overhaling på Frederiksborgvej førte mandag morgen kort før klokken otte til et voldsomt sammenstød mellem en personbil og en modkørende lastbil.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skete ulykken tilsyneladende, da den kvindelige fører af personbilen var ved at foretage en overhaling på strækningen omkring en kilometer syd for Gundsømagle.
Det skriver DAGBLADET Roskilde.Under overhalingen mistede hun af ukendte årsager herredømmet over sin bil, der røg over i den modsatte kørebane. Der kom en lastbil kørende - og føreren af lastbilen havde ifølge politiet ikke en chance for at undvige det køretøj, der pludselig befandt sig lige foran lastbilen. Personbilen led voldsom overlast ved sammenstødet. Og Roskilde Brandvæsen valgte at skære føreren af den firehjulstrukne Toyota fri. Kvinden blev derefter kørt til Roskilde Sygehus. Ifølge kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi skulle kvinden være sluppet fra ulykken uden alvorlige skader. Trafikken på Frederiksborgvej blev i forbindelse med brandvæsens og politis arbejde på stedet spærret i en periode.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Lynetteholm

Lynetteholm rykker tættere på: Forhastet proces, mener kritikere

Ulla ved rampe_SpOs_H

playInstitut for Menneskerettigheder: København blandt de dårligste i Europa

vandmasser domus vista

playSe de vilde billeder: Sådan så det ud, da sprængt vandrør oversvømmede højhus

Cityringen

playBeboere plages af støj fra metroen – nu skal der sættes ind med tre tiltag

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere