Passagerer kom på sommerferie uden bagage

Bagagebånd kører igen i Københavns Lufthavn. Men en del passagerer kom af sted uden deres kuffert.

Kufferter og tasker kan atter rulle af sted på ferie i Københavns Lufthavn - bagagebåndene er tilbage på sporet efter flere timers teknisk nedbrud.
Søndag er en stor rejsedag i lufthavnen, som venter omkring 80.000 passagerer, og nedbruddet gav store problemer for de rejsende.
- Der er passagerer, der er kommet af sted uden deres bagage. Men bagagen bliver eftersendt af flyselskaberne hurtigst muligt, siger Lea Søren Holm, kommunikationsrådgiver i Københavns Lufthavne.
De stillestående bagagebånd betød ventetid både i ankomst og afgangshal, fordi kufferter og tasker skulle transporteres manuelt i flere timer.
Ifølge Ritzaus medarbejder på stedet var der mange ventende passagerer og lange køer, og politiet måtte spærre en del af afgangshallen af for at få plads til vogne med bagage, der skulle sendes af sted.
Selvom bagagebåndene igen fungerer normalt, så vil der formentligt gå et stykke tid, før bagageefterslæbet er indhentet, lyder det fra lufthavnen søndag eftermiddag.
Hvad der var årsag til nedbruddet, som lagde systemet end fra klokken 12:30 til kort før klokken 16:00, vides endnu ikke.
- Vi arbejder på at få afdækket, hvad der var årsag til den tekniske fejl, siger Lea Sørensen Holm.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere