Parkens aktier falder voldsomt

Aktiekursen i Parken falder med fem procent efter at være startet dagen stort set uændret oven på fredagens nyheder om selskabet.

Aktiekursen i kriseramte Parken er på vej til en ordentlig nedtur.

Lidt over middag ligger prisen på en Parken-aktien på 280 kroner, 15 kroner lavere end fredagens slutkurs. Dermed er der tale om et fald på godt fem procent i værdi.

Aktiemarkedet kunne først mandag fordøje nyhederne fra Parken, der sent fredag både udsendte regnskab med et kæmpe underskud og satte navn på den nye formand, bankmanden Lars Johansen.

Den nye formand skal løfte opgaven efter Flemming Østergaard. Blandt opgaverne bliver at sikre koncernens fremtid i lyset af en milliardstor gæld til bankerne.

Regnskabet fra Parken viste et underskud som ventet på omkring en kvart milliard kroner. Det skyldes blandt andet en tidligere stor nedskrivning på værdien af selskabets fitness-del.

Også i år er der udsigt til et underskud i Parken-koncernen, her på omkring 100 millioner kroner. Man forventer så et positivt resultat næste år.

Selskabet er på vej med en aktieemission, der skal sikre omkring en halv milliard kroner i ny kapital, som kan medvirke til at nedbringe den store gæld.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere