Parken-boss vil lytte til eventuelt tilbud

Formanden for Parken Sport & Entertainment, Hans Munk Nielsen, er parat til at lytte på muligt tilbud.

Foto: TV2/Lorry

Parken Sport & Entertainment har i en meddelelse til fondsbørsen fredag afvist, at der er konkrete forhandlinger i gang om et muligt russisk køb af selskabet bag fodboldklubben FC København.
     
Men dermed ikke sagt, at der ikke kan ske noget fremadrettet. Det fortæller formand Hans Munk Nielsen.
     
- Hvis der kommer en henvendelse, der er seriøs og interessant for selskabet og aktionærerne, så vil vi selvfølgelig tage bestik af, hvad den indeholder og agere ud fra det, siger Hans Munk Nielsen.
     
Han vil ikke ind på, om den plan, der har været skitseret i flere medier i de seneste dage, er interessant. Her fremgår det, at den russiske milliardærsøn Arkady Abramovich er parat til at købe et stort antal aktier i klubben i en større emission.
     
- Det kommer an på, hvad en eventuel henvendelse nærmere indeholder, og om den kan opfattes som seriøs og pålidelig. Der er så mange ting, det kommer an på, siger Hans Munk Nielsen.
     
Han fortæller, at der de seneste dage har været mange urigtige oplysninger i omløb, at det er grunden til, at man har sendt fredagens meddelelse ud.
     
- Vi mener, at vi har en pligt til at modvirke, at der eksisterer et forkert grundlag at handle aktier på.
     
- Og vi har fundet, at der var for mange forkerte opfattelser, og derfor har vi sendt meddelelsen ud for at forklare, hvordan situationen i virkeligheden er, siger Hans Munk Nielsen.
     
Han kalder de seneste dages forløb for "overraskende", men har ellers ingen kommentarer.
     
- Vi kan ikke forholde os til noget, vi ikke kan se. Hvad Carsten Koch kan se, det må I spørge ham om. Vi ved jo ikke, hvad andre folk snakker sammen om, kun hvad vi selv har del og lod i, og det er det, vi udtaler os om, siger han.
     
Carsten Koch var med til at sætte historien i gang, efter at det kom frem, at han havde holdt møde med Arkady Abramovich.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik