Parken-aktie ligger uændret efter regnskab

Aktiekursen i Parken lå mandag formiddag stort set uændret efter det sene regnskab fredag og udsigten til Lars Johansen som ny formand.

Efter et lille fald fra morgenstunden rettede kursen i Parken-aktier sig hurtigt op igen mandag, så den lå nogenlunde uændret i forhold til fredagens lukkekurs.

Dermed tog aktiemarkedet roligt på nyhederne fra Parken, der sent fredag både udsendte regnskab og satte navn på den nye formand, bankmanden Lars Johansen.

Den nye formand skal løfte opgaven efter Flemming Østergaard. Blandt opgaverne bliver at sikre koncernens fremtid i lyset af en milliardstor gæld til bankerne.

Regnskabet fra Parken viste et underskud som ventet på omkring en kvart milliard kroner. Det skyldes blandt andet en tidligere stor nedskrivning på værdien af selskabets fitness-del.

Også i år er der udsigt til et underskud i Parken-koncernen, her på omkring 100 millioner kroner. Man forventer så et positivt resultat næste år.

Selskabet er på vej med en aktieemission, der skal sikre omkring en halv milliard kroner i ny kapital, som kan medvirke til at nedbringe den store gæld.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik