Parken-aktie ligger uændret efter regnskab

Aktiekursen i Parken lå mandag formiddag stort set uændret efter det sene regnskab fredag og udsigten til Lars Johansen som ny formand.

Efter et lille fald fra morgenstunden rettede kursen i Parken-aktier sig hurtigt op igen mandag, så den lå nogenlunde uændret i forhold til fredagens lukkekurs.

Dermed tog aktiemarkedet roligt på nyhederne fra Parken, der sent fredag både udsendte regnskab og satte navn på den nye formand, bankmanden Lars Johansen.

Den nye formand skal løfte opgaven efter Flemming Østergaard. Blandt opgaverne bliver at sikre koncernens fremtid i lyset af en milliardstor gæld til bankerne.

Regnskabet fra Parken viste et underskud som ventet på omkring en kvart milliard kroner. Det skyldes blandt andet en tidligere stor nedskrivning på værdien af selskabets fitness-del.

Også i år er der udsigt til et underskud i Parken-koncernen, her på omkring 100 millioner kroner. Man forventer så et positivt resultat næste år.

Selskabet er på vej med en aktieemission, der skal sikre omkring en halv milliard kroner i ny kapital, som kan medvirke til at nedbringe den store gæld.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Svampeceremoni

Ulovlige svampetrip samler folk i fællesterapi

Drone_over_byen

Droner skal søge efter utætte fjernvarmerør om natten

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere