Overskud i Helsingørs kommunekasse

For første gang i flere år kan Helsingør Kommune præsentere et regnskab uden sorte tal på bundlinjen - og dermed et resultatet, der er meget bedre end forventet, til stor tilfredshed for borgmester, Johannes Hecht-Nielsen.

Foto: TV2/Lorry

For første gang i flere år kan Helsingør Kommune præsentere et regnskab uden sorte tal på bundlinjen - og dermed et resultatet, der er meget bedre end forventet for et halvt år siden.

Overskuddet lyder på godt 10 millioner kroner, og samtidig kan kommunen glæde sig over at have sparet 28 millioner kroner. Ifølge Centerchef for Økonomi og Styring, Lars Rich, så vidner tallene om en gevaldig omsadling i forhold til de dystre udsigter, der blev præsenteret ved halvårsregnskabet i august sidste år. - Regnskabet viser, at de økonomiske knapper, vi har trykket på, har haft en tydelig effekt. Der skal lyde en stor ros til alle i kommunen, der har bidraget til denne økonomiske opbremsning, så budgettet kunne overholdes, siger han.

Og tallene får også borgmester, Johannes hecht-Nielsen til at se mere positivt på fremtiden:

- Vi havde brug for at stramme op, og det viser regnskabet, at vi har fået gjort ganske effektivt. Samtidig giver regnskabet forhåbninger for fremtiden, hvor jeg nu for alvor tror på, at vi kan præstere et godt resultat for 2013.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik