Otte måneders fængsel for at krænke piger

En 47-årig mand fra Ringsted skal otte måneder i fængsel, har Retten i Roskilde afgjort.

Det skal han, fordi han for to år siden - ved at foregive at være en 13-årig dreng - fik en dengang 10-årig pige til at blotte sig i trusser og bh foran et webcam, og nogle uger efter fik han en anden 10-årig pige til at fotografere sine bryster og sende billedet til ham via e-mail og mobiltelefon. Det skriver DAGBLADET Ringsted.
Mandens computer er blevet beslaglagt, og på den har politiet fundet knap 900 fotografier og 233 film med seksuelle overgreb på børn - heriblandt en del i den groveste kategori, der viser børn, som under tvang har samleje med voksne.
Manden er tre gange tidligere dømt - i 2002 for incest og blufærdighedskrænkelse og i 2004 for blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børneporno. Det har kostet ham fængselsdomme på i alt to og et halvt år, ligesom han har været dømt til seks måneders behandling på en psykiatrisk/sexologisk institution - men i 2009 var den altså gal igen.
Ud over straffen på otte måneders fængsel blev han dømt til at betale 8000 kroner i erstatning til den ene af pigerne, ligesom han skal betale hendes transportudgifter til psykologbehandlinger, oplyser DAGBLADET Ringsted.
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstikkeri Nørrebro

24-årig stukket ned i København

Fartkontrol

Bilist snuppet med 175 km/t på landevej

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere