Otte års fængsel for at skjule 10 kilo amfetamin

En 34-årig blikkenslager har fået otte års fængsel for at skule 10,5 kilo amfetamin hos sine forældre.

Over 10 kilo amfetamin, gemt hos forældrene, koster nu den 34-årige Martin Erik Andersen otte års fængsel, ifølge dommen mandag i Københavns Byret.

Stoffet var ikke hans, men dommen lød alligevel på otte år, fordi dommeren lagde vægt på, at han er tidligere dømt for narko.

Selv forklarede Martin Erik Andersen i retten, at han ikke vidste, hvor meget amfetamin der var, og at han ikke turde sige nej til at opbevare det.

- Jeg turde ikke sige nej, for så ville de slå mig til plukfisk eller det, der er værre, forklarede han i retten, om de to personer, som fik ham til at opbevare stoffet.

Hvem de to var, ville han ikke fortælle af frygt for sin egen og sin families sikkerhed. Med i retten var Martin Erik Andersens forældre og hans kone, som han har en datter med.

Den 34-årige blikkenslager var tiltalt for i alt otte forhold, heriblandt videresalg af 125 gram kokain til en bekendt, da han også købte stoffet til sig selv.

De 10,5 kilo, som var gemt i køleskabe og et haveskur på forældrenes adresse, var absolut den tungeste tiltale, ifølge anklager Frederik Larsen.

Anklageren gik efter at fængsle Martin Erik Andersen i minimum ni år, fordi der er tale om store mængder amfetamin og et privat kokainforbrug. Samtidig er Martin Erik Andersen også tidligere straffet.

Forsvareren mente, at Martin Erik Andersen ikke ville tjene på salget af de 10,5 kilo amfetamin, og derfor skulle have en mildere straf.

Samtidig har han erkendt sin skyld fra starten af, og forsvareren anbefalede derfor dommeren at give den 34-årige seks års fængsel.

Efter dommen udbad Martin Erik Andersen sig betænkningstid til, om han vil anke dommen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

skunkgartneri herringløse

Tip fra borger førte til beslaglæggelse af skunkgartneri

Politibil 112

Politi sigter 40 personer for at overtræde forsamlingsforbud

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere