Oplev i weekenden: Cirkusleg og gratis is

Udlev din indre cirkusartist eller få en gratis is i Lorryland den kommende weekend.

Endnu en weekend er ovre os, og som altid kan I komme ud og få en lang række sjove og familievenlige oplevelser, som nok skal gøre weekenden helt perfekt. I samarbejde med Børn i Byen har vi fundet fem oplevelser frem, så I bare skal tænke på at pakke tasken og komme afsted.

Forårsloppemarked – Stort loppemarked i Ravnsborggade

Gå på opdagelse i de mange forskellige ting, som I kan finde på loppemarkedet. Foto: Kultunaut.
Gå på opdagelse i de mange forskellige ting, som I kan finde på loppemarkedet. Foto: Kultunaut.

Nu på søndag er der god mulighed for at komme ud og finde det helt rigtige tilbud, når der kommer stort loppemarked i Ravnsborggade.

En lang række stande og butikker stiller op med forskellige boder, hvor I kan krejle jer frem til noget nyt til børneværelset eller stuen. Der vil være loppemarkeder på Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade, så der er rig mulighed for at gå på lopperov.

Hvis I selv skulle være interesserede i, at komme af med nogle ting, kan I selv stille et lille loppemarked op. I skal ikke booke nogen stand eller plads. I skal bare dukke på boldbanen på Ravnsborggade. Der er først til mølle princip, så I skal dog møde i god tid for at få plads til en lille bod.

Hvor og hvornår

Ravnsborggade, Ravnsborggade, 2200 København N. Søndag den 8. marts, fra kl. 10-16. Det er gratis at komme rundt og kigge i de forskellige loppemarkeder.

Læs mere her 

 

Paradis Is sæsonstart – Gratis is til hele familien

Kom og få lækker og gratis is i din nærmeste Paradis Is. Foto: Paradis Is.
Kom og få lækker og gratis is i din nærmeste Paradis Is. Foto: Paradis Is.

Der er intet, der dufter mere af forår og sol, som en lækker, friskrørt is. Det hele bliver endnu bedre, når den is er gratis!

I den kommende weekend åbner Paradis Is op for deres isbutikker rundt omkring i Lorryland. Dette markerer de med to kugler gratis is for alle, der dukker op i en af deres butikker. Den gratis is er nu på lørdag, fra klokken 11-14.

I kan få gratis is i deres mange butikker i hovedstaden, samt Køge, Roskilde, Hillerød, Hellerup, Lyngby og mange andre byer beliggende i Lorryland. Så den kommende weekend er en perfekt mulighed for at komme ud og nyde forårsvejret, som marts, indtil videre, har velsignet os med.

Hvor og hvornår

Flere forskellige steder i Lorryland. Lørdag den 7. marts, fra kl. 11-14.

Læs mere her 

 

Cirkusleg – Udlev din indre cirkusartis

Prøv kræfter med de mange, sjove cirkusdiscipliner. Foto: Cirkusmuseet.
Prøv kræfter med de mange, sjove cirkusdiscipliner. Foto: Cirkusmuseet.

Nu kan familiens yngste prøve kræfterne af på cirkusscenen, når Cirkusmuseet holder cirkusleg for de yngste. Det sker nu på søndag.

Her kan familiens yngste udbasunere de skjulte cirkustalenter i en række klassiske cirkusdiscipliner. I kan blandt andet prøve at gå balancegang, svinge rundt i en trapez eller prøve hånd-øje-koordinationen af med en omgang jonglering.

Når de yngste har udlevet deres indre cirkusartist, kan hele familien bagefter tage på opdagelse rundt omkring på museet.

Samlingen af cirkusartefakter er Nordeuropas største af sin art, og består af intet mindre end 110.000 forskellige effekter. Der er blandt andet tusinde billeder og plakater, kostumer og rekvisitter, personlige notesbøger, cirkusprogrammer samt avisudklip. Så Cirkusmuseet i Hvidovre byder på oplevelse for hele familien.

Hvor og hvornår

Cirkusmuseet i Hvidovre, Hovedporten 6, Hvidovre. Cirkusmuseet har åbent både lørdag den 7. og søndag den 8. marts. Cirkusleg foregår dog kun om søndagen, fra klokken 11 til klokken 12.30. Resten af museet har åbent fra klokken 10 til klokken 15 begge dage.

Læs mere her 

 

Udstilling om Anna Ancher – Kom tæt på skagensmaleren på SMK

Oplev Anna Anchers univers på SMK. Foto: Nationalmuseet.
Oplev Anna Anchers univers på SMK. Foto: Nationalmuseet.

På SMK bliver der kastet lys på en af de mest profilerede skagensmalere, nemlig Anna Ancher.

Gennem udstillingen prøver SMK at kaste et nyt lys på Anna Ancher ved at rykke hendes værker ud af Skagen, i betydningen af kunsterkolonien, og ind i de internationale sammenhænge, som hendes kunst berettiger til. Gå på opdagelse i hendes mange kunstværker, og giv de yngste i familien en introduktion til den danske maler.

Når I har brug for en lille pause fra kunstens verden kan I komme ind i SMK’s cafe, der byder på lækre kager, god frokost og en lille godbid til den søde tand. Så går I ikke sukkerkolde fra den smukke kunstoplevelse.

Hvor og hvornår

Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K. Lørdag og søndag, begge dage fra kl 10-18. Entre til SMK er på 120 kroner for en voksen over 26. For unge under 27 er prisen på 95 kroner. Entre for børn er gratis. For en voksen i selskab med et barn er entre på 100 kroner.

Læs mere her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere