Ole Bjur maner til besindighed i Brøndby

Efter sommerpausen skal Brøndby ifølge sportschef Ole Bjur ud og etablere sig i midten af dansk fodbold.

Brøndby formåede lige nøjagtig at skrabe nok point sammen til en billet til Superligaen i næste sæson - takket være en stærk slutspurt i foråret, hvor klubben kun tabte en ud af de sidste ni kampe.

Faktisk vandt Brøndby så mange point i 2013, at det i en forårsturnering havde været nok til en fjerdeplads. Samtidig blev der gennemført en historisk aktieemission, der har sikret Brøndby penge nok til at holde forretningen åben.

Sportschef i klubben, Ole Bjur, kunne derfor passende sigte efter medaljer i næste sæson, men Bjur maner i stedet til besindighed. For der er fortsat meget at arbejde med i Brøndby.

- Vi er realistiske nok til ikke at forvente, at vi kan slutte i top-3 i næste sæson, selvom vi har haft et forår, der ellers fortæller en anden historie. Vores opgave bliver at holde os tæt på midten og etablere os i rækken, siger Ole Bjur.

- Vi skal ikke ligge og rode rundt i bunden igen, for det tager simpelthen alt for meget fokus og energi. Kommer vi væk derfra, så giver det os noget arbejdsro, og bedre mulighed for at udvikle holdet, siger han.

I næste måned udpeger klubben en ny bestyrelse. Men Ole Bjur forventer, at både han og cheftræner Auri Skarbalius også er i Brøndby i næste sæson. Bjur behøver i hvert fald ikke at vente med optimere truppen.

- Jeg behøver ikke at vente på den nye bestyrelse. Men nu må tiden jo vise, hvad der kommer til at ske. Auri har sin aftale. Medmindre der sker noget, så fortsætter han vel. Sådan er det også med mig, indtil andet er bevist, siger Bjur.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere