Offer for knivstikkeri i København er uden for livsfare

Tre mænd stak bilist ned mandag aften. Politiet kender endnu ikke motivet til det brutale overfald.

En 47-årig mand blev livsfarligt kvæstet, da han mandag aften blev overfaldet af tre mænd i krydset mellem Borups Allé og Hillerødgade i Nordvestkvarteret i København.

- Han blev blandt andet stukket to gange i benene med en kniv, men er nu uden for livsfare, fortæller Kristian Aaskov, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, kort efter midnat.

Offeret kom omgående på operationsbordet på Rigshospitalet.

Et par timer efter overfaldet anholdt politiet en ung mand i Tingbjerg-området. Det har i løbet af natten til tirsdag vist sig, at han formentligt ikke er en af gerningsmændene, så han bliver sat på fri fod igen, oplyser politiet.

Motivet til overfaldet er uvist.

- Vi har talt med offeret, men han er ikke umiddelbart kommet med nogle afgørende oplysninger. Vi ved ikke, om det har noget med bandemiljøet at gøre, siger Kristian Aaskov.

Offeret ventede sammen med en kammerat på at få hjælp fra Falck, efter at deres bil var gået i stå, da han pludselig blev angrebet af tre mænd, der kom kørende i en ældre, møgbeskidt bil.

- De stiger ud og overfalder manden med slag og spark, og han får desuden knivstik i underkroppen, oplyste politiet tidligere mandag.

Overfaldsmændene kørte efter overfaldet ad Borups Allé i retning ud af København. Den anholdte person befandt sig alene i det køretøj, som politiet stoppede i Tingbjerg.

Politiet har talt med vidner til overfaldet, som blev anmeldt klokken 19.41, men håber på at få flere henvendelser om det grove overfald.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere