Nyvalgt indlægges med mulig hjertefejl

Liberal Alliancens Ole Birk Olesen kollapsede under valgfest og er nu indlagt med mulig hjertefejl.      

Foto: TV 2 Lorry

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

For Liberal Alliances Ole Birk Olesen var der foruden en sejr til rød blok yderligere malurt i bægeret oven på et ellers fornemt resultat efter torsdagens folketingsvalg.      Politikeren kollapsede nemlig under partiets valgfest på Axelborg i København og er nu indlagt på Rigshospitalet.
       - Ligger til undersøgelse på Rigshospitalet for en hjertefejl. Det er dog for tidligt for Thorning & Co. at ånde lettet op. Medicin kan efter alt at dømme løse problemet, hvis jeg altså har fejlen. Har det ellers godt! skriver Ole Birk Olesen på Facebook.
      Det skriver Ekstra Bladet.
      I første omgang slog Ole Birk Olesen ellers sit ildebefindende hen.
      - En dårlig kombination af varme, mangel på udluftning, for lidt mad og drikke gennem hele dagen, tre ugers hektisk valgkamp og udsigt til rødt flertal sendte mig i gulvet, men jeg er helt på dupperne igen, skrev Ole Birk fredag morgen klokken 8 på Facebook.
      Torsdagens folketingsvalg gav ellers et flot resultat for Liberal Alliance og for Ole Birk Olesen, der som spidskandidat i Østjylland opnåede et af partiets ni mandater og dermed en plads i Folketinget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik