Nye veje og baner i Lorryland? Det vil de røde kandidater

Hvordan forholder kandidaterne i Lorryland sig til regeringen og Dansk Folkepartis nye, store infrastrukturaftale?

To nye motorveje i Nordsjælland til i alt 4,3 milliarder kroner, en sydlig Ring 5 til 6,5 milliarder kroner, en ny vej fra Sydmotorvejen til Stevns til 0,6 milliarder kroner og en udbygning af togstationen ved Københavns Lufthavn til 2,5 milliarder kroner.

Disse fem markante projekter i TV 2 Lorrys sendeområde er alle med i regeringen og Dansk Folkepartis nye milliardaftale om infrastruktur. I alt 22 projekter i Lorryland kan blive gennemført, hvis Lars Løkke Rasmussen (V) igen bliver statsminister og kan samle et flertal efter det nærtstående folketingsvalg.

Men lige nu peger meningsmålingerne på, at Mette Frederiksen (S) indtager statsministeriet, så hvad siger de røde kandidater i Lorryland egentlig til den nye aftale? Vil de arbejde for at få de fem ovennævnte projekter gennemført?

Vi spørger rød blok: Vil I arbejde for eksempelvis motorvej til Hillerød og Frederikssund, hvis I kommer til magten ved valget?

TV 2 Lorry har spurgt Uffe Elbæk (ALT), Københavns Storkreds, Søren Søndergaard (Ø), Københavns Omegns Storkreds, Jacob Mark (SF), Sjællands Storkreds, Ida Auken (RV), Københavns Storkreds og Magnus Heunicke (S), Sjællands Storkreds.

Magnus Heunicke (S), Sjællands Storkreds

Søren Søndergaard (Ø), Københavns Omegns Storkreds

Jacob Mark (SF), Sjællands Storkreds

Uffe Elbæk (ALT), Københavns Storkreds

Ida Auken (RV), Københavns Storkreds