Ny Topsil-fabrik på vej

Frederikssund-virksomheden Topsil har meddelt Københavns Fondsbørs, at de starter byggeriet af en ny fabrik i i løbet af året, og det ventes at føre til 50 nye arbejdspladser indenfor de nærmeste år. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Meddelelsen til fondsbørsen om den nye fabrik vækker jubel i erhvervsorganisationen Frederikssund Erhverv, der arbejder på at samle en klynge såkaldte greentech-virksomheder i et erhvervsområde i den nordlige del af en hel ny by ved Store Rørbæk.
Nyheden kommer nemlig på et tidspunkt, hvor udviklingen går stærkt for Frederikssund, idet virksomheden Procom netop er flyttet til byen, det nye Sillebroen Shopping åbner i næste uge, der er besluttet en Frederikssund-motorvej, og der kommer en VVM-redegørelse med indstilling til transportministeren om en ny fjordforbindelse sidst i marts.
- Det er noget, der har stor betydning, når vi skal ud og tiltrække den næste virksomhed til området, og det er et vigtigt skridt for at omsætte hele strategien for Store Rørbæk til virkelighed, fastslår Rikke Danielsen, chefkonsulent hos Frederikssund Erhverv til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20200702-092517-A-1920x1369we

Priser på op til 10 millioner kroner: Forældrekøb boomer i København

parkering p-plads parkeringsplads

Røde partier vil begrænse biler i København – men har netop stemt for 167 nye p-pladser

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

Lynghøjskolen Roskilde

Forældre banker i bordet: Kommune vil have vendeplads og boliger på skoles grønne område

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere