Ny sigtelse på vej i Malene-sagen

Yderligere en person ventes i denne uge at blive sigtet i Malene-sagen, skriver berlingsk.dk.

Dermed vil Københavns Politi have sigtet fire af hovedpersonerne i efterforskningen af det grove overfald på de tre gymnasiepiger.
Det er en 17-årig dreng, der inden ugen er gået vil stå med en sigtelse for sin deltagelse i overfaldet.
"Vi har endnu ikke fat i vedkommende, men vi regner med, at det vil ske inden for kort tid," siger Lars Feldt Rasmussen, der står for efterforskningen af voldssagen.
Ifølge Berlingske.dk forventer efterforskerne at foretage en række yderligere afhøringer i denne uge, inden efterforskningen afsluttes og sagen overdrages til juridisk behandling. Her vil det blive afgjort, om der skal indledes en straffesag.
Anklagemyndigheden har 30 dage til at afgøre dette spørgsmål, inden der skal findes en tid i retten.
Station City under Københavns Politi har efterforsket sagen siden 7. februar, hvor Berlingske Søndag afslørede, at Københavns Politi ifølge ofrene for overfaldet ikke fik lov at anmelde sagen til politiet.
Det til trods for, at betjente, der kom til stede på hovedbanegården havde fat i en gruppe af unge, som de tre gymnasiepiger ønskede at anmelde for vold.
Nogle dage senere ville pigerne anmelde overfaldet på Station City. Her blev de afvist af en erfaren betjent, der oplyste dem om, at dette var en sag, der aldrig ville blive taget op. I stedet opfordrede betjenten ifølge pigerne dem til at tage det hele "som en oplevelse".
Ud over at efterforske voldssagen, har Københavns Politi iværksat en intern undersøgelse af betjentenes afvisning af de forslåede piger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik