Ny lektiekoncern bestormes af forældre

Det kan godt være, at mange skoleelever jubler ved tanken om en ekstra lang påskeferie. Men det er ikke alle forældre, der har tænkt sig at lade børnene tage en slapper, når lockouten rammer landet efter påske. Lektiefirmaet My Academy bliver på det nærmeste bestormet af forældre, der vil købe lektiehjælp til deres lockoutramte børn, skriver Politiken.

Arkiv foto Foto: Lorry

»I forvejen havde vi travlt, men nu ligger vi fuldstændig vandret, vi har kaldt ekstra personale ind fra Sverige for at hjælpe os på kontoret, og jeg vil tro, at vi ansætter 20-30 nye undervisere hver tredje uge for at kunne følge med«, siger Rune Sørensen, landechef for My Academy i Danmark, til Politiken.

»Det, vi oplever, er jo halvdesperate forældre, der ringer herind for at booke os forud for lockouten. Typisk er det forældre, der er bange for, at børnene ikke når det pensum, de skal i år«, siger han til Politiken.

Med udsigten til en landsdækkende lærerlockout har det svenskejede My Academy fået en flyvende start på det danske marked. Firmaet etablerede sin danske afdeling i januar og har siden hyret op mod 150 undervisere, rekrutteret blandt studerende på universiteter og højere læreanstalter.

De underviser nu mellem 400 og 500 folkeskole- og gymnasieelever, hovedsagelig i hovedstadsområdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik