Ny konstituering under opsejling i Dragør

Først hed borgmesteren i Dragør Allan Holst (S), i mandags blev han så væltet af en konstituering mellem Venstre og Tværpolitisk Liste, der gjorde Peter Læssøe fra sidstnævnte til borgmester.

Arkivfoto Foto: TV2/Lorry

Nu kan borgmesterkæden ende hos Venstre, for Konservative, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti i Dragør har fremsendt en ny konstitueringsaftale til partiet, hvor de tilbyder Venstre borgmesterposten.

Det fortæller Morten Dreyer der er medlem af kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti

-Jeg tror, at Venstre og Venstres bagland vil erkende, at det er trods alt bedre at få en Venstre-borgmester eller en borgerlig borgmester, end at få en Tværpolitisk Borgmester, siger han til DR København.

Han mener selv, der er gode muligheder for, at det bliver en venstre-mand, der sætter sig i borgmesterstolen, når den endelige konstituering bliver skrevet under om to dage, d. 3. december

- De gik jo til valg på, at vi bestemt skulle have en borgerlig borgmester, og meget kan man sige om Peter Læssøe fra den Tværpolitiske liste, men borgerlig det er han altså ikke, siger Morten Dreyer til DR København.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Venstre eller Tværpolitisk Liste, da de sidder i møde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik