Nul kroner til trafiksikkerhed i Roskilde

Sikre skoleveje, cykelstier, der binder småbyerne sammen med Roskilde, sikring af farlige kryds. Det hele står på standby i Roskilde Kommune, og det har det sådan set gjort siden 2008, skriver DAGBLADET Roskilde.

For to år siden var der nemlig penge til hastighedsnedsættende projekter i fire af kommunens mindre byer, men siden da, har der ikke været en krone til netop den slags projekter.

- Der er ingen penge til disse projekter på driftsbudgettet, med mindre vi sparer andre steder. Driftsbudgettet rummer simpelthen ikke muligheder for at prioritere trafiksikkerhed, siger konstitueret direktør i teknisk forvaltning, Ivan Hyllested Pedersen.

På kommunens 160 millioner kroner store anlægsbudget for 2011 er der listet en række ønsker som for eksempel en grussti mellem Kirke Syv og Viby og det videre arbejde med anden etape af Osvej i Jyllinge.

- Når politikerne sætter sig om bordet til efteråret, så skal de se på, hvor meget de kan finde penge til, men med vores nuværende økonomi er det næppe det hele, siger Ivan Hyllested.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere