Nu kan du købe Ulf Pilgaards dronninge-kjole

Kjolen sælges på auktion, og pengene går til Kræftens Bekæmpelse.

Går du med en drøm om at være dronning - og har du højden (196 centimeter) til det - så kan du blive den lykkelige ejer og bærer af den kjole, skuespilleren Ulf Pilgaard optrådte i i Cirkusrevyen i 2010, hvor han gav den som Dronning Margrethe i anledning af regentens 70 års fødselsdag. Det var i sketchen "Efter Festen", og holdet bag Cirkusrevuyen har nu givet kjolen væk, så den kan sælges på auktion. Indtægterne går til kræftens Bekæmpelse.

Ulf Pilgaard har i mange år været en fast bestanddel af ensemblet bag Cirkusrevyen, og han har for nylig meddelt, at han tager næste år med. Da har han 40 års jubilæum i revyen og kan samme år selv fejre sin 80 års fødselsdag. Og derefter forlader han revyen.

I adskillige udgaver af Cirkusrevvyen har den folkekære skuespiller haft rollen som Dronning Margrethe, og det var altså også tilfældet i 2010, som er det år, den lyseblå kjole stammer fra.

Vurderet til 4.000 kroner

Kjolen er sat til salg via auktionshuset Lauritz.com, der har vurderet den til 4.000 kroner. I skrivende stund nærmer prisen sig 3.000. Så dermed er der stadig mulighed for royalistiske revyfans med lidt penge tilovers, som vil score den usædvanlige kjole.

Kjolen er, skriver Lauritz.com, kun brugt på scenen - og den kan renses (men det nænner store fans af Ulf Pilgaard sikkert ikke).

Overskuddet fra auktionen går til Kræftens Bekæmpelse. Og sammen med kjolen får køberen to billetter til årets udgave af Cirkusrevyen - og to plakater fra årets revy, der er signeret - selvfølgelig af Ulf Pilgaard, men også af resten af holdet: Lisbeth Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup og Karsten Jansfort.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

genforening galvmaleri

Kulturorganisation vil lave gavlmaleri i København gratis - men mangler en husgavl

20_percent

playOplev i weekenden: Plant foråret frem

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Sommeren for festivalerne er usikker – Roskilde forventer 'mellem 20 og 25 procent aflysninger'

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere