Nordsjællands Politi beder offentligheden om hjælp i voldtægtssag

Politiet håber fortsat, at dna-spor og andre tekniske beviser kan føre dem på sporet af den voldtægtsmand, der sidste lørdag udsatte en 18-årig kvinde for sexoverfald i Helsingør.

Foto: TV2/Lorry

Men indtil resultaterne af de tekniske  beviser ligger klar, så  efterlyser Nordsjællands Politi forskellige effekter og ikke mindst personer, som kan bringe dem tættere på en opklaring af den brutale voldtægt.

 

Ved voldtægten førte gerningsmanden den 18-årige kvinde ned til Helingør Roklub. Her bagbandt han hende med plastik om håndledene, og han tog kvindens sorte jeans med sig under flugten.

Det er blandt andet disse bukser politiet gerne vil finde frem til. Samtidig kan flere centrale vidner, som det 18-årige offer mødte blot kort tid før voldtægten, måske være vigtige for efterforskningen.

Det gælder bla. fem unge piger, der stod og ventede ved en cykelforretning i Stengade. De har set offeret gå forbi og kan i teorien have nye og interessante oplysninger til sagen, selvom de måske ikke er klar over det, udtaler vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik