Per Nielsen bliver cheftræner i Hvidovre

Brøndby-legenden Per Nielsen bliver fra årsskiftet cheftræner i 1. divisionsklubben Hvidovre, hvor han afløser Kenneth Brylle.

Foto: TV2/Lorry

Per Nielsen er indbegrebet af Brøndby, hvor han har spillet, siden han var seks år. Han stoppede karrieren som aktiv spiller i Brøndby i 2008, men efterfølgende har han trænet flere af klubbens ungdomshold.

      Det er tidligere Brøndby-kollega Mogens Krogh som i kraft af direktørposten i 1. divisionsklubben Hvidovre har hentet Per Nielsen.

      - Jeg har spillet med Per i rigtig mange år, og kender ham som en sympatisk fyr og et helt igennem godt menneske. Jeg har ligeledes været på trænerkursus med Per, hvor jeg har oplevet ham i trænerrollen, og den rolle virker til at passe ham rigtig godt, siger Hvidovre-direktør Mogens Krogh til bold.dk.

Per Nielsen havde den eftersøgte profil for Hvidovre, som vil satse på de unge, fortæller Mogens Krogh.  

- Efter han stoppede som aktiv, har han arbejdet med U17, U19 og U21 i Brøndby, så han har haft meget med talentfulde mennesker at gøre. Det er præcis den niche, vi gerne vil læne os op ad i Hvidovre, så det er positivt, at Per er vant til at arbejde med de unge.

      /ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik