Narkostraffe skal helt til tops

Selvom to polske mænd fik usædvanligt høje straffe i en spektakulær narkosag fra Helsinge, vil anklagemyndigheden have skærpet dommene yderligere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

En af de to mænd fik ellers 16 års fængsel, som er den maksimale straf i narkosager, men alligevel ryger sagen nu videre til Landsretten.
- Vi har anket til skærpelse. Der er tale om så store mængder narko, at der ikke er praksis på lignende sager, siger anklager Bjørn Sejr, der er statsadvokatfuldmægtig hos Statsadvokaten for Nordsjælland og
Sagen begyndte, da politiet i maj sidste år afslørede en narkofabrik i et parcelhus i Skærød ved Helsinge. I alt beslaglagde politiet 29 kilo amfetamin og 3,6 kilo kokain. Desuden var der 66 kilo fyldstoffer, som skal bruges til at fortynde narkoen samt redskaber til at producere narkotika.
- Det bliver til noget, der ligner omkring 100 kilo hård narko. Så store mængder har vi mig bekendt ikke set tidligere. Derfor vil vi gerne have, at landsretten tager stilling til det, siger Bjørn Sejr.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20071024-220631-2-1920x1282we

playI dag fylder et stykke dansk kulturarv 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere