Naboer fik sparket døren ind

Naboerne til et omstridt »balladehus« på Strandlodsvej i Køge oplevede søndag aften, at deres opfordring til dialog blev mødt med voldsomheder, skriver DAGBLADET Køge.

Efter at have været til børnefødselsdag søndag aften, kom naboerne til et hus på Strandlodsvej i Køge, hvor der tidligere har været holdt weekendlange technofester, hjem til et helt andet og mere skræmmende scenario.
En af nabohusets gæster sparkede nemlig kort efter døren til det hjemvendte ægtepars hus ind og tog fat i husets kvindelige beboer.
- Jeg var lige gået på toilettet, da jeg hørte et drøn, hvorefter en ung mand for gennem bryggerset, ind gennem stuen og tog fat i min kone, fortæller Svend Erik Andersen, der hurtigt kom sin kone til hjælp og prøvede at dysse manden ned.
- Han slår ud efter mig og kan slet ikke styre sig. Det var tydeligt, at han havde fået noget, han ikke kunne tåle, siger Svend Erik Andersen med henvisning til, at huset før har været mistænkt for at være et sted, hvor der både tages og sælges stoffer.
Den voldsomme oplevelse kommer kun to uger efter, at naboerne har strakt hånden frem for at komme i dialog med de festglade mennesker i det store hus for enden af vejen.
Det var egentlig meningen, at de skulle have haft et møde med husets ejer, Kenneth Walbom, og Køge Politi i dag, men det møde er nu blevet aflyst.
- På den her baggrund bliver mødet selvfølgelig ikke til noget, for den bløde vej, man har prøvet at gå, er faldet til jorden. Beboerne har virkelig rakt hånden ud, men det her kan man jo ikke byde dem, siger Peter Riddervold fra Midt- og Vestsjællands Politi, der har været kontaktperson mellem parterne.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kenneth Walbom.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere