Myndighederne er klar til snestorm

Ifølge politiet er de sjællandske beredskaber rigtig godt forberedte på de mange udfordringer, der kan opstå som følge af weekendens voldsomme vejr. 

Weekenden står for døren, og meget tyder på, at det bliver en blæsende, snefuld omgang, vi går i møde.

Prognosen fra DMI lyder i øjeblikket, at der kan falde meget sne, og at vinden formentlig bliver kraftig, så der kan forekomme snestorm og snefygning hen over weekenden. 

Det kan selvsagt give en hel del problemer – ikke mindst på trafikfronten. Men ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er myndighederne rigtig godt forberedte på de mange mulige udfordringer, der kan opstå som følge af det voldsomme vejr. 

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at den Den Lokale Beredskabsstab (LBS) fredag har holdt møde, og at man er godt rustet til snestormen på tværs af beredskaberne.

Fakta om den Den Lokale Beredskabsstab (LBS)

Ude i kommunerne er vinterberedskaberne også flere steder klar til at gribe sneskovlen. Blandt andet på Stevns. Her oplyser kommunen på sin hjemmeside dog, at vejene er inddelt efter klasser, hvilket betyder, at der i alt er tre trin, og at klasse et-veje har første prioriteret.

Hvis der kommer den mængde sne og fygning, det ser ud til lige nu, anbefaler vi, at du kun kører ud, hvis det er absolut nødvendigt og i øvrigt kører forsigtigt og efter forholdene.

Borgere opfordres til at holde sig orienteret om weekendens vejr. Du kan læse mere om det weekendens vejr på DMI’s hjemmeside her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere