Musik i Lejet: deler ud af overskuddet

Musikfestivallen i Tisvildeleje vokser og vokser. Og det gør succesen og indtægterne også. Nu vil festivallen give overskuddet til idrætsarbejde for børn i Gribskov.

Foto: TV 2 Lorry

Musik i Lejet vil bruge overskuddet, et beløb på 230.994 kroner, til at støtte idrætsarbejde for børn, unge og kultur i Gribskov Kommune og åbner fra på mandag for ansøgninger fra lokale foreninger. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi er sindssygt stolte over at få et overskud, som man komme ud og arbejde i lokale foreninger til fordel for nye og gode initiativer, som ildsjæle laver rundt omkring, siger Andreas Grauengaard, en af festivalens stiftere.

Og næste musikfestival her til sommer tegner godt. Hele 2500 billetter af 6000 er allerede solgt. Også selv om der ikke er meldt ud, hvilke kunstnere, der kommer.

- Der er åbenbart tillid til, at vi kan lave et program, som folk finder fornuftigt. Der er ikke blevet presset på, siger Andreas Grauengaard, der fortæller, at flere navne er booket, og at han glæder sig til at fortælle om programmet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der kan søges om at få del i overskuddet fra 11. januar til 15. februar. Ansøgningerne skal indeholde en projektbeskrivelse på max en A4 side, et budget, foreningsvedtægter og seneste årsregnskab. Musik i Lejet skal have ansøgningerne på mail, kontakt@musikilejet.dk. Ansøgerne vil få svar 1. marts.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?