Munck fjerner politinummer fra Venstre-side

Københavns Politis talsmand Flemming Steen Munch tager nu konsekvensen af, at han bliver beskyldt for at misbruge politiets telefon i sin valgkamp for at blive valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation. Det skriver bt.dk.

Efter B.T. i dagens avis afslører, at Flemming Steen Munch bruger sin tjenestetelefon i politiet som kontakt på Venstres hjemmeside, hvis borgere vil ringe og hører, hvorfor de skal stemme på netop ham, så har han nu fået fjernet sit polititelefonnummer fra Venstres hjemmeside.
- Jeg har fået det fjernet for at emsige socialdemokrater og en enkelt journalist ikke skal have det at gå op i. Jeg synes stadig ikke, at det er nogen sag. I forvejen var det et forkert nummer til min tjenestetelefon, der var lagt ud, men nu har jeg fået det slettet og har slet ikke noget nummer på hjemmesiden, siger Flemming Steen Munch og understreger, at det er hans helt egen beslutning.
Socialdemokraternes Lars Aslan Rasmussen er stadig meget skeptisk. - Jeg synes, at der helt klart er tale om misbrug af politiets telefon, og selv om han nu fjerner nummeret fra Venstres hjemmeside, så mener jeg, at det er et stort troværdighedsproblem for politiet, og om en uge kan han være valgt ind, og så vil der komme det ene tvivlsspørgsmål efter det andet om, hvorvidt han udtaler sig som politimand eller politiker, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere