Mor og søn solgte våben fra hjemmet

På en privatadresse i Herfølge fandt Midt- og Vestsjællands Politi under en ransagning både våben og ammunition på en privat adresse i Herfølge. Midt- og Vestsjællands Politi ransagede i aftes en privatadresse i Herfølge efter at have fået et tip om, at der blev solgt våben og ammunition fra stedet.

Ransagningen skete på baggrund af et tip, som politiet fik af en borger.

En 16-årig dreng og dennes 52-årige mor blev anholdt, fordi politiet i huset fandt patroner til peberspray, 16 ulovlige knive, knojern, kastestjerne, to strømpistoler, ammunition, samt 16 pebersprays, cirka tre gram hash og lidt marihuana. Det skriver DAGBLADET Køge.

Deres handel med våben er foregået via annoncering fra en offentlig Facebook-profil, hvilket politiet for noget tid siden fik et tip om.

Man efterforskede derfor sagen, inden ransagningen og anholdelsen klokken 18.25 i aftes, fortæller Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

 

- Man må sige, at de har løbet en åbenlys risiko ved at gøre det gennem Facebook. Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vi er meget glade for at få sådanne praj fra borgere. I en tid hvor der er mange alvorlige sager med knivstikkeri i blandt andet København, er det utrolig vigtigt, at vi får fat i eksempelvis ulovlige knive som i aftes, siger Carsten Andersen til DAGBLADET Køge.

Mor og søn blev løsladt igen sent i aftes. De står nu over for en sigtelse for overtrædelse af våbenloven og loven om euforiserende stoffer.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere