Momssvindelsag udskød anholdelse af Bagger

Sidste uges afsløring af forholdene i IT Factory kom totalt på tværs af en efterforskning, som politiet har haft kørende gennem mere end et år, skriver dagbladet Børsen mandag.

Politiet har overvåget ca. 10 mobiltelefoner, tilhørende personkredsen omkring IT Factory i et forsøg på at afsløre, hvem der foretog sig hvad i forbindelse med efterforskningen af et formodet momscirkus i og omkring IT Factory, erfarer dagbladet
Børsen.
Nordsjællands politi var ifølge vicepolitiinspektør Flemming Poulsen langt fremme i efterforskningen af skatte- og momssvindelen. Planen var at Stein Bagger i begyndelsen af det nye år skulle sigtes for groft skattevig. Men så kom den nye sag på tværs. Torsdag i sidste uge blev Stein Bagger sigtet for såvel dokumentfalsk som for bedrageri og groft skattesvig.
En kilde med kendskab til efterforskningen oplyser til Børsen, at det har været en decideret katten-efter-musen aktion, som nu ser ud til at være spoleret af den sag, der eksploderede i sidste uge.
- Politiet har jagtet dem længe. Men i forrige uge blev alle de overvågede telefoner pludselig slukket - og de har ikke været tændt siden, siger kilden til Børsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere