Momssvindelsag udskød anholdelse af Bagger

Sidste uges afsløring af forholdene i IT Factory kom totalt på tværs af en efterforskning, som politiet har haft kørende gennem mere end et år, skriver dagbladet Børsen mandag.

Politiet har overvåget ca. 10 mobiltelefoner, tilhørende personkredsen omkring IT Factory i et forsøg på at afsløre, hvem der foretog sig hvad i forbindelse med efterforskningen af et formodet momscirkus i og omkring IT Factory, erfarer dagbladet
Børsen.
Nordsjællands politi var ifølge vicepolitiinspektør Flemming Poulsen langt fremme i efterforskningen af skatte- og momssvindelen. Planen var at Stein Bagger i begyndelsen af det nye år skulle sigtes for groft skattevig. Men så kom den nye sag på tværs. Torsdag i sidste uge blev Stein Bagger sigtet for såvel dokumentfalsk som for bedrageri og groft skattesvig.
En kilde med kendskab til efterforskningen oplyser til Børsen, at det har været en decideret katten-efter-musen aktion, som nu ser ud til at være spoleret af den sag, der eksploderede i sidste uge.
- Politiet har jagtet dem længe. Men i forrige uge blev alle de overvågede telefoner pludselig slukket - og de har ikke været tændt siden, siger kilden til Børsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik