Mød manden der introducerede københavnerne for streetfood

På bare fire år blev Copenhagen Street Food på Papirøen en kæmpe succes. Mød iværksætteren Dan Husted i TV 2 Lorrys serie Frontløberne.

Hvad gør man, når man står bag en succes og bare MÅ lave en succesfulde toer?

På bare fire år blev Copenhagen Street Food på Papirøen et af Københavns største turistattraktioner. I løbet af de år nåede anslået fire millioner mennesker ud til Papirøen for at få stillet sult og tørst - og ikke mindst tanke op af den gode stemning i den nedlagte lagerhal ved vandet.

Fra starten vidste stifterne, at lejekontrakten med Københavns kommune ville løbe ud i slutningen af 2017. En af dem, Dan Husted, nægtede at lukke og slukke efter afskedsfesten i december og var allerede dengang i fuld gang med planerne om et nyt mad – og iværksættermekka, Reffen, længere ude på Refshaleøen.

Som en del af serien Frontløberne, har TV 2 Lorry fulgt i hælene på Dan Husted igennem et halvt år - seks måneder, hvor Papirøen skulle lukkes og Reffen åbnes.

Du kan se 3. afsnit af Frontløberne mandag aften kl. 19.55 på TV 2 Lorrys egen tv-kanal, streame live på vores hjemmeside eller du kan se programmet allerede nu her.

Frontløberne er en serie om nogle af dem, der har opnået stor succes, og som bare bliver ved – og som gerne vil have flere med. Mennesker som samler.

Flere er med

Udover Dan Husted, er Frontløberne Lennart Lajboschitz som har skabt en international succes med Tigerbutikkerne og som nu bruger sin tid på at bringe folk sammen, blandt andet i Absalon Kirke, der nu fungerer som en slags borgerhus på Vesterbro i København.

Det er medstifter af de populære Aarstidskasser Søren Ejlersen, som nu også bruger en stor del af sin tid på ”Haver til maver”, der skal få børn og unges øjne op for alt det spiselige, der kommer op ad jorden.

Det er Selina Juul, der med stor succes har brugt ti år af sit liv på at sætte fokus på at mindske madspild.

Og det er ikke mindst, Team Tvilling, der løb deres første maraton i 2013, selvom den ene tvilling Peder Mondrup er spastisk lammet, og som nu har fået lokalafdelinger op at stå i hele landet.

Følg serien på tv-kanalen Lorry+ eller stream gratis på tv2lorry.dk/tv

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere