Ministerløfte om motorvej

Transportminister Carina Christensen (K) lover i svar på et paragraf 20-spørgsmål, at Frederikssund-motorvejsprojektet indgår i arbejdet med efterårets investeringsplan, selv om Vejdirektoratets indstilling er forsinket, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Selv om Vejdirektoratets længe ventede indstilling med anbefalinger til en ny vejforbindelse til Frederikssund er forsinket, så er projektet en del af arbejdet med den landsdækkende investeringsplan om infrastrukturen, der bliver fremlagt til efteråret. Det slår transport Carina Christensen (K) fast i et svar på et såkaldt paragraf 20-spørgsmål, som det socialdemokratiske folketingsmedlem Nick Hækkerup har stillet ministeren.
- Det er rigtigt, at Vejdirektoratets indstilling om linjeføringen er forsinket, navnlig på grund af de op mod 400 høringssvar i sagen. Dette ændrer dog ikke ved, at projektet indgår i arbejdet med investeringsplanen, der fremlægges til efteråret. Dette vil ske uanset, at Vejdirektoratets indstilling foreligger senere end oprindeligt forventet, lyder svaret fra ministeren.
Nick Hækkerup, der er valgt i Egedal-kredsen, er dog ikke særligt begejstret for udmeldingen i sagen, som gang på gang er blevet udskudt.
- Jeg vil se det, før jeg tror det, siger Nick Hækkerup.
Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra Carina Christensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere