Mindst 500 Uber-chauffører har ikke betalt skat​

Skat mangler penge fra flere hundrede Uber-chauffører.

Presset på Uber fortsætter, efter at Skat har sendt nye selvangivelser for 2014 og 2015 til 500 af selskabets chauffører pga. manglende skattebetaling. Det skriver Finans.

Oven i det har flere andre chauffører selv været inde og ændre selvangivelserne, hvilket kommer til at påvirke deres skattebetalinger i år. Det oplyser Skat i en mail til Finans. 

Skat har på baggrund af lister fra de hollandske skattemyndigheder orienteret ca. 1.700 personer om, at Skat er klar over, at de har kørt for Uber. Samtidig er Skat i gang med at gennemgå samtlige selvangivelser, og det er på baggrund af den gennemgang, at 500 chauffører indtil videre har fået forslag til nye selvangivelser.

"Disse personer modtager efterfølgende nye årsopgørelser. Hvis reguleringen medfører en restskat over en vis størrelse, sendes sagerne til en særlig enhed i Skat, der vurderer, om man også får en bøde," oplyser Skat til Finans.

Skat kan ikke oplyse, hvor store beløb, der er tale om for de enkelte chauffører, eller hvor stort et samlet beløb, chaufførerne mangler at betale.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

Tricktyveri tricktyve stjæle

"En blanding af dygtighed og held" - Betjent spottede mistænkt under sin løbetur

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere