Mindreårige serverede alkohol

Unge under 18 år må ikke servere alkohol, men det var lige præcis, hvad ti unge gjorde på et par frokostrestauranter og i en biograf i Nordsjælland. Det oplyser LO's Jobpatrulje, som i sidste uge besøgte 130 fritidsjobbere på godt 600 virksomheder i Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den ulovlige udskænkning fandt sted i en biograf og på et par frokostrestauranter, oplyser formanden for LO Nordsjælland, Jørgen Buchholtz.
- På baggrund af de oplevelser, som jobpatruljen har haft, kan jeg godt forestille mig, at de pågældende steder bliver meldt til politiet. Det er ret groft, og det er heller ikke noget, Jobpatruljen ellers har mødt de øvrige år, siger han,Det er kun tilladt at udskænke alkolhol, når man er over 18 år, og på de nævnte steder konstaterede Jobpatruljen i alt ti unge under 18 år.
- De må som hovedregel ikke engang arbejde som afryddere i et lokale, hvor der serveres alkohol, hvis de er under 18 år. Undtagelsen er, hvis man er i lære og har en lærekontrakt, eller man er ansat i en familieejet virksomhed, hvor kun familien arbejder, siger Jørgen Buchholtz.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere