Min mening: Udlændingepolitikken skal løses fra bunden

Af Peter Seier Christensen, der er folketingskandidat for Nye Borgerlige i Sjællands Storkreds

Udlændingepolitikken er det største problem, vi har.

Problemerne vokser også i Sjællands Storkreds som i alle andre dele af Danmark med belastede boligområder, kriminalitet, kulturelle konflikter, samt en enorm økonomisk udgift.

Løser vi ikke dette problem, kan alt andet være ligegyldig. Det må være slut med berøringsangst og politisk korrekthed. Vi skal træffe de beslutninger, som er nødvendige. Der er ikke tid til flere lappeløsninger.

Der er ikke tid til flere lappeløsninger på udlændingeområdet

Danmark har taget imod alt for mange mennesker, som ikke kan eller vil assimilere sig.  Problemerne med ghettoer, kriminalitet, parallelsamfund og store udgifter bliver stadig værre. I vores ghettoområder oplever borgerne stigende utryghed.

MIN MENING

Frem mod det kommende folketingsvalg har TV 2 Lorry givet spidskandidater for alle partierne i storkredsene i Hovedstadsområdet mulighed for at komme til orde med holdninger og meninger.

Under overskriften "Min mening" skriver kandidaterne indlæg, som kan danne grundlag for en debat med andre kandidater og vælgere.

Politi og brandvæsen oplever at blive angrebet, når de kører ind i områderne. Beboerne er bange for at udtale sig til politiet af frygt for repressalier. Butikker må lukke. Disse tilstande er nu ved at brede sig udenfor ghettoområderne også. Jeg læser hver dag om overfald udført af indvandrere. Vi oplever er grov kriminalitet, som vi ikke kendte til tidligere. Hvor mange gaderøverier var der eksempelvis for 20-30 år siden? I dag sker det hver dag.

Danmark havde indtil for få årtier siden en meget homogen befolkning. Det skaber harmoni, fred og tillid mellem borgerne. Når vi tillader masseindvandring af fra grupper, som står langt fra os kulturelt, vil vi få et mere konflikt- og spændingsfyldt samfund. Vi er på vej mod et samfund i opløsning, hvis vi fortsætter med at lukke mennesker ind i landet, som grundlæggende ikke ønsker at leve sammen med os. Jeg taler naturligvis ikke om alle indvandrere, alle flygtninge eller alle muslimer. Der er mange, der klarer sig godt. Men der FOR mange, der ikke klarer sig godt i det danske samfund.

Det er helt nødvendigt, at vi reagerer på dette, inden det er for sent.

Det er derfor, at Nye Borgerlige har tre ufravigelige krav til en kommende statsminister, som ønsker vores opbakning som parlamentarisk grundlag efter folketingsvalget:

  • Totalt asylstop. Flygtninge skal hjælpes i nærområdet. Det er ikke en løsning at gøre dem til indvandrere i Danmark.
  • Kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom – konsekvent og uden undtagelse
  • Udlændinge skal forsørge sig selv – kan de ikke det, må de rejse et andet sted hen.

Klik her for at læse flere fra 'Min mening'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik