Metroxpress overtager driften af tv-skærme i S-togene og på perronerne

DSB har valgt metroxpress til fremover at levere indholdet til de mere end 2.800 tog- og perronskærme i S-togene og på DSB's perroner. Metroxpress afløser Commute Media, der hidtil har stået for opgaven.

"Vi er glade for, at metroxpress vil videreføre driften af vores tog-skærme, indtil opgaven skal sendes i udbud i 2015. Vi har i forvejen et godt samarbejde med metroxpress, som vi dermed udvider, " siger chef for DSB salg og produktmarketing Christian Linnelyst.

TV-skærmene vil vise nyheder, underholdning og annoncebudskaber leveret af metroxpress samt information og trafikmeldinger fra DSB.

"Vi glæder os til at løfte opgaven. Der er god synergi at hente, da metroxpress allerede lever i togene med vores printmedie og på mobilsitet mx.dk. De 2.800 TV-skærme har 743.000 unikke seere om ugen, i samme periode hvor metroxpress har 1.130.000 unikke læsere og 189.000 brugere på mx.dk.

Det giver et unikt ejerskab på pendlernes opmærksomhed, uanset hvor de kigger hen. Annoncørerne kan møde pendleren på tre forskellige platforme i de tidlige morgentimer, som er et attraktivt uforstyrret "metroxpress moment", som mange annoncører vil kunne se fordelen i," fortæller Adm. direktør Thomas Raun

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere