Metropassager: Det drev ned ad vinduerne

Passagerer, der var om bord, da Metroen i dag holdt stille, fortæller om ubehaget i togene, der førte til, at nogle trak i nødhåndtagene og forlod togene mellem stationerne.

Tekniske problemer betød ved Forum Station betød, at metrotogene i dag holdt stille. Det fik flere passagerer til at trække i nødhåndtagene og åbne dørene for at komme ud. Det betød yderligere forsinkelser for Metroen, men passagerne så ingen anden udvej.

- Der var stort set intet ilt i de overfyldte tog, da ventalationen slukkede og da metroen allerede holdt stille vurderede mange passagerer altså at den bedste løsning var at komme ud i den friske luft, skriver en passager på TV 2 Lorrys Facebook.

- Flere var dårlige og svedperlerne sås tydeligt på folk, skriver en anden.

- Vi var flere der gik i panik der hvor jeg stod. Da toget pludselig blev helt stille, lyset røg og varmen var helt uudholdelig blev selv dem der hidtil havde taget det med godt humør ramt, skriver Yvonne Krogh.

Anne-Mette Wehmüller fortæller, at det drev ned af vinduerne, og på et tidspunkt fik folk simpelt hen nok, og så var der nogen, der trak i nødhåndtagene.

- Det gjorde man simpelt hen bare for at afværge, der var nogle mennesker, der ville få det dårligt, siger Anne-Mette Wehmüller til TV 2 Lorry.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere