Masseslagsmål efter fodboldkamp i Brøndby

Efter fodboldkampen mellem Brøndby og FCK kom ophidsede Brøndby- og FCK-tilhængere i masseslagsmål.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

Selv om politiet var talstærkt til stede ved lørdagens superligakamp mellem Brøndby og FCK på Brøndby Stadion, endte det alligevel med at masseslagsmål mellem to grupper af fodboldbøller.
I 10 til 15 minutter bankede de to ophidsede grupper løs på hinanden uden for stadion, kort efter kampen var slut.
- Vi prøvede med hjælp fra klubberne at holde den ene fraktion tilbage på stadion, indtil den anden var væk, men det lykkedes for dem at vælte et hegn, og så løb de lige i totterne på hinanden, fortæller politiinspektør hos Københavns Vestegns Politi i Albertslund, Michael Kristiansen.
Der er ikke nogen umiddelbare meldinger om alvorligt tilskadekomne ved slagsmålet, men der er dog tilkaldt et par ambulancer.
Det lykkedes for politiet at adskille de kæmpende fodboldbøller, og i den forbindelse blev syv personer anholdt.
Også før kampen havde politiet bøvl med at styre de to holds tilhængere. Det lykkedes ikke for bøllerne at komme i nærkontakt med hinanden før kampen. I stedet rettede de aggressionerne mod politiet.
En betjent fra Vestegnens Politi måtte en tur omkring skadestuen, efter han blev ramt i hovedet af en flaske ved Brøndby Stadion før kampen var gået i gang. Han er kun lettere skadet og kunne udskrives igen.
I alt blev otte ballademagere fra begge lejre anholdt før kampen. De er blandt andet sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven, vold og vold mod tjenestemand.
I næste uge vil politiet forsøge at udpege den person, der kastede flasken, ved hjælp af optagelser fra overvågningskameraer.
FC København vandt i øvrigt kampen over ærkerivalerne med 2-1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik