Maskerede mænd skyder mod tatovørbutik

Ingen mennesker kom noget til, da maskerede mænd på knallert skød mod forretning.

Midt- og Vestsjællands Politi Foto: TV2/Lorry

Kort før onsdag klokken 13 fik politiet en anmeldelse om, at der er blevet skudt mod en tatovørforretning på Nørre Boulevard i Køge.

- Ingen mennesker er kommet noget til. Vi ved endnu ikke, hvorfor der er blevet skudt, eller hvor mange skud der er affyret, siger kommunikationsmedarbejder Simon Schwaner, Midt- og Vestsjællands Politi.

To maskerede mænd er set køre fra stedet på en rød knallert. Knallerten er kørt fra Nørre Boulevard mod vest.

Det er anden gang inden for 10 timer, at der har været en skudepisode omkring Køge.

Tidlig onsdag morgen klokken 03:23 opsøgte to eller tre gerningsmænd en 26-årig mand i hans lejlighed i Herfølge. Her skød de efter den 26-årige, som blev ramt af et skud i benet.

Ifølge politiet har den 26-årige tilknytning til bandemiljøet.

- Vi kan ikke komme nærmere ind på, hvad hans tilknytning til bandemiljøet er. Vi offentliggør kun oplysningen, for at beboerne i området ikke skal tro, at der render en gal mand rundt og skyder til højre og venstre, siger Ove Pedersen.

Da de indtrængende skød efter den unge mand - formentlig med en pistol - var mandens 20-årige kæreste ligeledes til stede i lejligheden. Hun slap fra episoden uden at blive ramt.

Den 26-årige er indlagt på hospitalet og er blevet opereret i løbet af onsdagen.

Politiet er på Nørre Boulevard for at tale med vidner, og de hører gerne fra mennesker, der kan have set eller hørt noget.

Motivet til skyderiet mod forretningen og den 26-årige kender politiet ikke, og de ved derfor ikke, om det har relation til tidligere konfrontationer mellem rockergrupperne Bandidos og Black Cobra i Køge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik